Istorija

Stilingas, prabangus ir jaukiai draugiškas... „Mojo Lounge“ – turintiems skonį!
Tai, kas prasidėjo pamažu, bet užtikrintai, žaibišku greičiu įgavo pagreitį visomis prasmėmis: vis aukščiau keliama kokybės kartelė sau, vis maloniau muzikinėmis staigmenomis stebinami lankytojai ir kaskart garsiau nuaidinčios originalios vakarėlių idėjos. „Mojo Lounge“ veikla nuo pat atidarymo dienos žymima prabangiu pliuso ženklu.

2011 m.

Atidarius pirmą naktinį klubą Kaune, per šešis veiklos metus „Mojo Lounge“ komanda suorganizavo daugiau nei 1000 vakarėlių. Pretenzingai žiūrėdami į savo darbą ir kaskart su kaupu įgyvendindami duotus pažadus, „Mojo Lounge“ svečiuose sulaukia garsių pramogų pasaulio atstovų, solidžių verslininkų ir atsipalaiduoti norinčių politikų.

2012 m.

„Mojo Lounge“ atidarė savo filialą Palangoje. Paplūdimio klube visą vasarą laukia ne tik puikūs gėrimai, specialūs užkandžiai, bet ir viskas, ko reikia tobulam poilsiui. Jaukus „Mojo Lounge“ interjeras įpareigoja vieninteliam tikslui – atsipalaiduoti ir mėgautis atostogomis. Pasiilgusiesiems jūros bangų mūšos ir gaivaus vasaros vėjo – sienų nesuvaržyta, jauki „Lounge“ erdvė tiesiai ant paplūdimio smėlio.

2013 m.

Vasarą atidarytas dar vienas sezoninis klubas „Mojo Lounge Nida“, 200 žmonių talpinantis klubas pačiame Nidos centre su nuostabia 100 kv. m vasaros terasa.

2014 m.

Kovo mėn. dienos šviesą išvydo beveik dvejus metus brandinta idėja – prabangus naktinis klubas Vilniuje. Vienoje judriausių sostinės centro gatvių duris atvėrė jau spėjusi pasižymėti išskirtinio skonio, tikros muzikos, unikalaus interjero „Mojo Lounge“ oazė. Ketvirtasis klubas duris atvėrė autentiškame Šiuolaikinio meno centro pastate. Naujojo „Mojo Lounge“ interjeras kurtas modernų dizainą skrupulingai derinant su industriniu stiliumi atsižvelgiant į mėgstančiųjų ne tik pašokti, bet ir jaukiai pasišnekučiuoti poreikius. Karališkojo šampano namai Vilniaus „Mojo Lounge“ pasirinko reprezentaciniu savo prekės ženklo klubu Lietuvoje. Čia Moet & Chandon turi išskirtinę MOET zoną, kuri skirta Svarbių Žmonių klubui – Moet & Chandon ambasadai Lietuvoje.

2015 m.

„Mojo Lounge“ komanda nestovi vietoje ir jau 2015m. kovo pabaigoje klubo lankytojus pakvietė į penktąjį klubą Šiaulių mieste, kuris savo kokybe nenusileidžia sostinėje esančiam klubui. Penktasis klubas Lietuvoje duris atverė pilnai rekonstruotose viešbučio „Šiauliai“ patalpose. Lankytojus pasitiko išskirtinio interjero erdvė, kurioje vienu metu gali linksmintis apie 300 žmonių.

2015 m.

Vasarą Palangoje, Mojo Lounge žengė dar vieną svarbų žingsnį naktinio gyvenimo istorijoje. Palangos širdyje, Basanavičiaus gatvėje lankytojus pakvietė į visiškai naują kokteilių barą – vasaros terasą.

2016 m.

Nepaliaujantis stebinti Mojo Lounge ir toliau kviečia kelti rankas į viršų. Gerai pažįstami veidai, smagios naujos pažintys ir visada sava atmosfera kiekvieną vasaros dieną! Tik šįkart dvigubai stipriau. Visą vasarą lankytojų laukia jau pamėgtas, tačiau visiškai atsinaujinęs paplūdimio baras, jau penktus metus laukiantis Jūsų i dešinę nuo tilto! Bei erdves praplėtęs, vasaros sostinės populiariausio klubo vardą pelnęs kokteilių baras – vasaros terasa Basanavičiaus g. 24.

2016m.

Audringai vasaros sezoną užbaigęs pajūryje, naktinis klubas Mojo Lounge grįžta į sostinę! Geriausi vakarėliai tik Mojo Lounge Vilnius, kiekvieną penktadienį bei šeštadienį.

2017m.

Duris atveria antros kartos klubas Mojo Lounge Kaunas, pačioje miesto širdyje – Rotušės aikštėje.

2018m.

Mojo Lounge kolektyvas pradeda naują veiklą – gyvo garso koncertų organizavimą po atvirų dangumi. Per vasarą suorganizuoja virs 50 koncertų, kurie sulaukia geriausių vertinimų iš lankytojų.

2019m.

Mojo Lounge Kaunas pagerino visu laikų lankytojų rekordą, vasaros metu Kiemelyje pasirodė žymiausi Lietuvos atlikėjai bei svečiai iš užsienio. Naujajį sezoną klubas lankytojus pasitiko atnaujintomis erdvėmis.

2020m.

Intensyviai ruošiamos vasaros sezono staigmenos. Mes pažadame, liksite sužavėti!